středa 1. srpna 2012

Tábor 2012 - 5. den


Dnes jsme se opět probudili do krásného dne a abychom se dobře připravili na další den, který jsme zahájili Tai-Chi rozvičkou s Orlem.
Hned po snídani vypukla série mezioddílových zápasů ve fotbalu a ringu. Zatímco se jeden oddíl vydal do chrámu boha Ohně a Vody, aby si opatřil průkazní peníz. Však podívejte se sami na zprávu, kterou jsme Vám neskenovali a pro jistotu přidali i originál z Alvarezova deníku. ;-)

Časy byly následující:
            Zelení 45 minut
            Červení 53 minut
            Modří 57 minut
            Černí 1h 3minuty

Po takto náročném úkolu jsme si doplnili síly vydatným obědem a šli se zvlažit k řece. Pomalu se začal blížit večer a my jsme šli do svých chámů, kde jsme si připravovali podmínky pro zítřejší přespání. Po západu slunce jsme dorazili do svých stanů s pocitem dobře prožitého dne. Usínáme a nemůžeme se dočkat zítřejšího Alvarezova úkolu.

Dobrou noc přátelé

PS: I my musíme někdy spát. :-D





1 komentář:

  1. Dobrý den.
    Vaše zprávy sleduji po loňských zkušenostech od prvního dne. Moc se mi jejich forma líbí. Závidím dětem rozcvičky s Orlem (tai-chi), dala bych si líbit koupání v Bečvě. Jen mě děsí postava Alvareze ( pokud je to ten černý "přízrak"),vypadá opravdu šíleně.To není nic pro mě.
    Přeji, ať se vám vše nadále daří.Dagmara

    OdpovědětVymazat