pátek 3. srpna 2012

Tábor 2012 – 6. a 7. den


 Protože táborníci strávili včerejší noc pod hvězdami ve svých chrámech, nebylo možno zaslat večerní zprávu. Takže rekapitulujeme dva dny.
Šestý den začal opět krásným sluníčkem, přivítali jsme tento den rozcvičením těla. Protáhli jsme si všechny možné a nemožné svaly na našich tělech. Nakrmili jsme svoje bříška a dle zápisku z Alvarezova deníku jsme vyrazili opečetit peníz průkazní. Dalo nám to sice sílu nadlidskou, ale i přesto se všem oddílům podařilo tento úkol splnit a mohou pokračovati dále, neboť bez opečetěného průkazního penízu nemohou pokračovat oddíly dále za aztéckým pokladem.

Nejrychleji do tábora dorazil oddíl zelených zvaný GREENCHEASE.

Po takto náročném úkolu a vydatném obědě jsme svá unavená těla smočili v řece. Museli jsme vybavit své chrámy na přespání pod hvězdami. Večeře byla netradiční na ohních ve svých chrámech jsme si opekli kusy masa uloveného jelena. Noc byla teplá, měsíční a les vydal své zvířecí tajemství. Probudili jsme se do teplého krásného rána, sbalili si věci a utíkali do tábora na snídani. Na ranním nástupu nám byli zvěstovány dva úryvky alvarezova deníku. Červený oddíl zvaný ROCKYŤÁCI si vylosoval jako první pobyt v klášteře němých. Po nástupu jsme vyrazili do blízkého městyse Hustopeče nad Bečvou. Zde jsme si prohlédli místní zámek. Spěchali jsme na oběd a těšili se na plnění odpoledních úkolů. Zpráva z Alvarezova deníku zněla tajuplně.
Všechny oddíly zdárně vytvořily zadanou indicii pro další putování. Večer probíhal ve znamení her v táborové základně.
Všem čtenářům přejeme krásný víkend, další zprávy z Alvarezovy cesty za aztéckým pokladem pošleme po víkendu.


Žádné komentáře:

Okomentovat