úterý 31. července 2012

Tábor 2012 – 4. den

Po včerejším slavnostním ohni jsme se dnes probudili do krásného slunného dne, každý oddíl započal den ranní rozcvičkou. U modrého týmu se tohoto úkolu ujal Orel, který dlouho instruuje cvičení Tai-chi a děti s vedoucíma si protáhly svaly o kterých ani netušily.
Dopoledne jsme vyrazili na paloučky, kde jsme si vymýšleli pokřik a název oddílu.

Názvy oddílů jsou opravdu originální:

Oddíl:   
černých STÍNY
modrých AMIGOS
červených ROCKYŤÁCI
zelených GREENCHEASE

Po vydatném obědě jsme osprchovali téměř celý tábor. „Vojenská sprcha to je věc.“ Po očistě těla jsme si očistili ducha v odpoledním klidu, a vydali jsme se hledat průrvu ve skále, za kterou se nacházela do skály vytesaná písmena z Alvarezova deníku. Sestřelovat tyto písmena bylo velmi obtížné. Nejvíce písmen sestřelila družina červených a ti také nejrychleji rozluštili začátek Alvarezova deníku. Ostatní družiny skončily v těsném závěsu za nimi a po takto vyčerpávajícím úkolu jsme se šli zvlažit do Bečvy.  Po takto vysilujícím úkolu jsme se vrátili zpět do tábora, kde nás čekala luxusní večeře z ryb, které jsme nalovili. ;-) Dobře najedeni, sladce unaveni, usínáme.

Posíláme Vám všem dobrou noc


1 komentář:

  1. Zdravíme z Hrabové všechny táborníky!!Je super,že můžeme opět vše sdílet s vámi.Ta radost,úsměv a skvělé počasíčko, co si víc přát.Není třeba dalšího komentáře prostě paráda.

    OdpovědětVymazat