neděle 5. srpna 2012

Tábor 2012 – 8. a 9. den


Sobotní ráno nás opět zastihlo sluneční září.
Dopoledne jsme si změřili síly v lakrosu a v přehezce.
Odpoledne jsme dle pokynů Alvareze chránili naše posvátné ohně před nájezdem cizinců. Ohně se nepodařilo uchránit a proto jsme je museli udržovat aby nebyly uhašeny. Hra probíhala do pozdních odpoledních hodin. Po vydatné večeři jsme zažili pořádnou šou „PARTIČKA“, kterou připravili Honza & Hanka & Tomáš & Danka, kteří s námi letos na táboře nemohou být. Užili jsme si spoustu legrace a s vychechtanými bříšky jsme ulehli ke spokojenému spánku. Měsíček nám krásně svítil a nám se krásně spalo.

No a dnes bylo pro změnu počasí zamračené dokonce spadlo i celých deset kapek. ;-) Dopoledne jsme pokračovali v rozehraných turnajích. I přes těch deset kapek se nám podařilo dohrát lakros a přehazovanou.
Odpolední Alvarezův úkol byl velmi obtížný. Hledali jsme ve vodách hlubokých pouzdro ukryté. Všem oddílům se podařilo tento úkol splnit. Rokyťáci za neuvěřitelných 23 minut a Amigos za 55 minut.

Průběžné pořadí naší hry je:

Vede tým Greenchease s 16 body. Na druhém místě jsou dva týmy. Rokyťáci a Amigos s 15 body. A v těsném závěsu za nimi jsou Stíny s 14 body.
Po takto náročném úkolu jsme doplnili tekutiny a stravu do svých útrob. Po večerním nástupu jsme zkoušeli novou hru „Hustopečský bejsbol“. S přibývajícím časem temněl obzor nad táborem a my po osobní hygieně ulehli k spravedlivému spánku.

Dobrou noc

PS: Pár fotek najdete na odkazu, který se nalézá vpravo nahoře na této stránce. :-D :-P :-D

Žádné komentáře:

Okomentovat