pátek 5. února 2010

Seriál: Deskové hry

Přátelé,
Vzhledem k tomu, že já (Tom) a Hanka máme doma již poměrně pěknou řádku her, rozhodl jsem se pro menší reklamu této zábavy, která dle mého názoru je jedním z nejlepších způsobů, jak strávit s příteli pár zábavných hodin. V příštích několika článcích, které se zde budou objevovat s nepravidelností pro mě typickou, bych vám postupně chtěl představit všechny naše hry.

Slibuji, že vás nebudu nudit podrobným rozebíráním pravidel a že se pokusím být pokud možno neutrální, co do hodnocení jednotlivých počinů. Spíše se pokusím popsat vám své (a Hančiné, v některých případech i lidí, kteří s námi danou hru hráli) dojmy a zážitky z hraní.

Doufám, že tímto trochu pozvedneme povědomí o této skvělé zábavě, která je určena všem věkovým kategoriím a kterou si můžete užít v kolektivu přátel, na party, v hospůdce či čajovně anebo při nedělním odpoledni s rodiči.

Předem vás vybízím k zuřivému psaní komentářů, ať vím, jestli se vám tento nápad líbí, případně pokud bych nějakým nedopatřením špatně ohodnotil vaši oblíbenou hru, tak ať máte prostředek, jak mi pořádně vyčinit.

Prozatím se tímto s vámi loučím a již brzy, zde, očekávejte první z mnoha recenzí deskových her ...
howg

Žádné komentáře:

Okomentovat